07 Abril 2021
Ja podeu consultar el Pla Local de Seguretat de La Garriga

El document, que es va aprovar i presentar a la darrera junta Local de Seguretat, guiarà les actuacions en matèria de seguretat previstes al municipi durant els pròxims anys 2021-2024.

El pla recull un total de 68 accions dissenyades a partir d'una diagnosi prèvia de seguretat al municipi, en la que s'han tingut en compte les dades sociodemogràfiques de La Garriga, les dades delinqüencials, i altres dades sobre activitat policial i percepció de seguretat.
La diagnosi de l'estat de la seguretat és una etapa essencial del pla local de seguretat, perquè permet conèixer l'abast dels problemes relacionats amb la seguretat que afecten el municipi, els recursos de què es disposa per fer-hi front i avançar cap a la recerca de possibles solucions.

La seva elaboració exigeix una important inversió de temps, i requereix certes competències tècniques i coneixements. En els plans que elaborem utilitzem diverses ysl bags replica tècniques d'anàlisis d'informació, com per exemple, l'elaboració de mapes delinqüencials amb tecnologia SIG (Sistemes d'Informació Geogràfica).
Aquestes eines ens permeten identificar i representar patrons i tendències de la delinqüència i la inseguretat, amb l'objectiu de facilitar la presa de decisions i millorar l'eficiència dels recursos.
L'orologio da donna di 34 mm di diametro presenta una cassa in acciaio con movimento meccanico a carica automatica L888. Il quadrante blu è abbinato a lancette rodiate e rivestito con rivestimento luminoso Super-LumiNova.repliche orologi Sul fondello trasparente dei due orologi sono stampati i loghi dei Mondiali di sci alpino. Il bracciale in acciaio inossidabile completa l'aspetto generale dell'orologio.
Consulteu-lo a: https://www.lagarriga.cat/pla-local-de-seguretat-de-la-garriga-2021-2024
replicas relojes