Qui som

Consultora fundada l’any 2020

Asecrim és una consultora fundada l’any 2020, amb la voluntat d’oferir suport tècnic i assessorament en matèria de seguretat pública criminologia als municipis.


La nostra àmplia experiència en el camp de la seguretat pública local, en l’urbanisme i en la gestió de projectes, ens capacita per oferir-te el millor servei.


Ja són diverses les institucions que confien els nostres serveis. T’hi sumes?

Contacte amb nosaltres

Equip

Daniel Bruns Director d’ASECRIM

Criminòleg per la Universitat de Girona, Màster en Anàlisi i Prevenció del delicte per la Universitat Miguel Hernández d’Elx.


Ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la seguretat pública local assumint càrrecs de responsabilitat. Ha estat professor associat del Grau en Criminologia de la Universitat de Girona i ha participat en grups d’investigació de l’àmbit de la criminologia i de la policia en projectes que han rebut diversos reconeixements.
Ricard Ferrer Geògraf per la Universitat Autònoma de Barcelona i programador informàtic pel Centre d’Estudis Politècnics.

En Ricard s’incorpora a l’equip d’ASECRIM l’any 2022 com a consultor especialitzat en l'anàlisi SIG (Sistemes d'Informació Geogràfica), en l’àmbit de la seguretat, el patrimoni urbà, la mobilitat i l’urbanisme.


Ha desenvolupat la seva activitat professional ocupant càrrecs de gestió i de coordinació, en l’execució de grans projectes per a l’administració pública i el sector privat.